Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі

Різдвяне свято

24.01.2017 09:18

Інформація

На завершення новорічно-різдвяних свят у Богушівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було огранізовано Різдвяне свято «Христос Народився! Славімо Його!» за участю учнівського та педагогічного колективів закладу. Запрошені були не тільки батьки учнів, а й жителі села. Була також присутня секретар виконкому Тишицької сільської ради Т. Г. Панасюк.

    З вітальним словом до присутніх у залі звернувся директор школи П. С. Василюта, який побажав усім присутнім здоров’я, миру, злагоди та усіх життєвих гараздів.

   Різдвяне дійство розпочали вчителі колядкою «Ой рано-раненько», після якої до кінця свята в залі панувала святкова атмосфера. Учнями школи було інтерпретовано історію народження Спасителя Ісуса Христа. Йосип (Ясковець Олександр, 11 клас), Марія (Удод Катерина, 10 клас), пастушки (Осійчук Вадим та Василець Василь, 7-Б клас) справили на глядачів надзвичайно хороші враження, адже вони пройнялися до глибини душі Різдвом Христовим. Інтер’єр сцени складався з ясел та овець, пастушків та штучного вогню, біля якого вони грілися. Прекрасним був музичний супровід заходу. Різдвяні пісні виконувалися під акомпонемент бандури, акордеону, під готові фонограми та акапельно. На завершення свята звучала різдвяна пісня у виконанні педагогічного колективу «Хай Ісус, мале дитя», а потім вчитель музики І. В. Шкуратюк запропонувала присутнім разом виконати пісню «Добрий вечір тобі, пане господарю». Для співу всі глядачі піднялися на ноги. Глядацька аудиторія була переповнена прекрасними враженнями від почутого та побаченого. Додому розходитися не хотілось.